PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96690
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

[Spoiler] Bela Talbot

ocenił(a) serial na 7

Ale mnie denerwuje wątek z nią. No, ok, jestem go w stanie przeboleć, ze względu na jej wygląd ;) Ale ileż razy Winchesterowie się mogą dać jej zrobić w konia? Chyba wśród ukradzionych artefaktów musiała znaleźć jakiś amulet ogłupiający, bo Sam i Dean zachowują się przy niej jak dzieci.
Najpierw ukradła im króliczą łapkę, potem strzelała do Sama, żeby na koniec jeszcze ukraść im kilkadziesiąt tysięcy $ w kuponach loteryjnych. W jednym z następnych odcinków na dodatek kradnie im samochód, wystawia ich po raz kolejny do wiatru zabierając dla siebie zdobytą rękę wisielca, a ci jak gdyby nigdy nic współpracują z nią i nawet jej ratują życie, nie oczekując nawet nic w zamian. Jeszcze się cieszą jak głupi do sera, jak im w podzięce odpala ochłapy - po 10k$, co nie stanowi nawet połowy kwoty, którą im ukradła, o zainkasowanej za sprzedaż ręki sumce nawet nie wspominając.
W kolejnej odsłonie wystawia ich Gordonowi, co wreszcie wyczerpuje cierpliwość Deana. Z drugiej strony zdradziła im też kryjówkę Gordona, więc podejrzewam (dalej nie oglądałem), że ostatecznie i tak jej przebaczą i znowu dadzą się zrobić w ch...

ocenił(a) serial na 7
Trias

No i nie myliłem się...

ocenił(a) serial na 10
Trias

OMG :D no chyba o to chodzi, żeby coś ciekawego się działo. Przecież nie zawsze po maśle musi im iść. Ja ją uwielbiam, jej docinki do Deana, fantazje Sama, chłopcy głupieli w jej towarzystwie. Jak dla mnie najlepsza kobieca postać w serialu. No i prześliczna jest przez co miło się na nią patrzy :)

ocenił(a) serial na 7
dreamseal

To fakt, ale ja wolę jednak oglądać serial o łowcach demonów, a nie (jak notabene chyba ich sama Bela określiła) "Abotta i Costello"...

ocenił(a) serial na 8
Trias

E tam mi się podoba .Obok Ruby z 3 sezonu (w 4 jest denna) najlepsza kobieca postać

ocenił(a) serial na 7
Danio31b

Nie mówię, że nie podoba mi się postać, tylko to, jak się wokół niej rozgrywa akcja.

ocenił(a) serial na 10
Trias

Spokojnie już niedługo akcja nie będzie się toczyła wokół niej.